Aanmelden

Goed om te weten:

Tot 30 juni 2024 is de praktijk SYNC Psychologie als eenmanspraktijk nog onderdeel van de praktijk SCOPE Psychotherapie te Den Haag. Vanaf 1 juli 2024 opereert Sync Psychologie verder als zelfstandige eenmanspraktijk vanaf de Scheveningsweg 72 te Den Haag.

Wachttijden: Vanwege de verhuizing van de praktijk kan SYNC Psychologie alleen nieuwe volwassen cliƫnten (binnen de BGGZ) aannemen vanaf ongeveer augustus 2024. Voor kind- en jeugd wordt is de wachtlijst gesloten. Verwacht dat er vanaf half september/ begin oktober weer plek is. Neem tzt gerust contact met mij op.

AANMELDEN, HOE GAAT DAT?

KINDEREN EN JEUGDIGEN

Als u uw zoon of dochter wilt aanmelden kunt u een verwijzing halen bij de huisarts of een andere specialist met een zogeheten AGB-code. Kinderen en jongeren kunnen ook met een verwijzing van het Centrum voor Jeugd en Gezin terecht. Op de verwijzing dient specifiek te staan vermeld voor welke zorg u wordt verwezen; Generalistische Basis GGZ (BGGZ).Tevens dient de verwijzer aan te geven aan welke diagnose(s) er bij uw kind wordt gedacht. 

De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de jeugdhulp en zij vergoeden dit. Vanaf 1 januari 2024 zorgen twee organisaties voor alle jeugdhulp Den Haag. Deze organisaties zijn: Kracht en RondomJou. Afhankelijk van uw postcode valt de zorg voor uw kind/ gezin onder 1 van deze organisaties. Wil je meer informatie over alle veranderingen in de jeugdhulp of weten onder welke organisatie je valt? Ga dan naar de website van Jeugdhulp Den Haag (www.jeugdhulpdenhaag.nl) en doe hier de postcodecheck. SYNC heeft alleen een contract met Kracht (hieronder vallen de gebieden Den Haag Kust en Segbroek). Aanmelden verloopt via Kracht; zij kunnen u naar SYNC doorverwijzen (www.krachtdenhaag.nl). Vermeld dan op het digitale aanmeldformulier dat jullie graag bij mij in zorg willen komen.

SYNC heeft tevens een contract met de volgende gemeentes: Delft, Midden-Delftland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Na de aanmelding vindt er een intake plaats, waarin samen met u als ouders en jullie kind in kaart wordt gebracht wat de juiste route is voor het beantwoorden van uw hulpvraag. Dit wordt vastgelegd in een zogenaamd behandelplan. Dit is de leidraad voor de behandeling en samen evalueren we op gezette tijden aan de hand van dit plan. Voorbeelden van behandel-opties volgen nog op deze site.

VOLWASSENEN

SYNC biedt voor volwassenen behandelingen aan binnen de  Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg, de zogenaamde GB-GGZ. Dit is een kortdurende behandeling. Uw verwijzer dient op de verwijzing aan te geven dat u bij SYNC komt voor zorg binnen de GB-GGZ en aan welke diagnose(s) er bij u wordt gedacht. Een afspraak maakt u momenteel het makkelijkst via de beveiligde link of QR code onder het tabblad “contact” of mail naar marije@syncpsychologie.nl. Het nieuwe telefoonnummer wordt zsm op deze site vermeld.

Na een korte kennismaking, waarin samen met u wordt gewogen of u aan het juiste adres bent voor uw hulpvraag, volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt onder meer in kaart gebracht wat de juiste omschrijving is voor uw klachten, hoe deze zijn ontstaan en welke insteek het beste past. Uiteraard is er daarbij vooral oog voor u als persoon en uw omgeving en wordt juist heel holistisch gewerkt. Tevens is het goed om te weten dan SYNC psychologie eventueel (tijdelijk) online behandeling kan bieden, indien mogelijk en haalbaar. Er volgt nog een pagina (onder constructie) met de verschillende behandelmogelijkheden die SYNC Psychologie biedt.

Check tevens tabblad ‘ Vergoedingen’ voor meer informatie. U kunt overigens ook zonder verwijzing terecht, in dit geval betaalt u de kosten voor de behandeling zelf. Check ook voor deze tarieven het tabblad ‘Vergoedingen’

                                                                                                                              


Vragen over aanmelden Stuur een beveiligd bericht