Aanmelden

Goed om te weten: Per 1 maart 2020 is SYNC Psychologie als eenmanspraktijk onderdeel van de praktijk SCOPE Psychotherapie te Den Haag
Bezuidenhoutseweg 1
2594 AB Den Haag
https://www.scopedenhaag.nl/
Tel. nr: 070-3477517 of Email: vanetten@scopedenhaag.nl

BELEID I.V.M. CORONAVIRUS (PER 15-03-2020)

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij als praktijk besloten om alle face-to-face afspraken voor in elk geval de komende week (tot en met 06-04-2020) niet door te laten gaan. Waar mogelijk zullen de afspraken middels beeldbellen of telefonisch wel doorgang vinden. Uw behandelaar neemt daarover met u contact op.

De aanwezigheid van de behandelaren op de praktijk is beperkt. Derhalve zullen wij minder goed in staat zijn om uw vragen telefonisch te beantwoorden. U kunt uw eigen behandelaar een bericht sturen via een reeds bestaande ZIVVER-conversatie. Mocht er nog geen conversatie via Zivver zijn aangemaakt, kunt u een veilig bericht starten via de site van SCOPE Psychotherapie.

AANMELDEN, HOE GAAT DAT?

KINDEREN EN JEUGDIGEN

Als u uw zoon of dochter wilt aanmelden kunt u een verwijzing halen bij de huisarts of een andere specialist met een zogeheten AGB-code. Kinderen en jongeren kunnen ook met een verwijzing van het Centrum voor Jeugd en Gezin terecht. Op de verwijzing dient specifiek te staan vermeld voor welke zorg u wordt verwezen; Generalistische Basis GGZ (BGGZ) of Gespecialiseerde GGZ (SGGZ). Tevens dient de verwijzer aan te geven aan welke diagnose(s) er bij uw kind wordt gedacht. 

Wachttijden: Momenteel kan SYNC Psychologie geen nieuwe cliƫnten aannemen. Zodra dit wel weer het geval is, wordt dit op deze site vermeld.

VOLWASSENEN

Ik bied voor volwassenen behandelingen aan binnen de  Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg, De GB-GGZ. Uw verwijzer dient op de verwijzing aan te geven dat u bij SYNC komt voor zorg binnen de GB-GGZ en aan welke diagnose(s) er bij u wordt gedacht. Een afspraak maakt u vervolgens telefonisch via het telefoonnummer 070-3477517 of per mail: marije@syncpsychologie.nl . Let wel; ik heb nog niet met iedere zorgverzekeraar een contract. Check ‘ Vergoedingen’ voor meer informatie.

U kunt ook zonder verwijzing terecht, in dit geval betaalt u de kosten voor de behandeling zelf. Check tarieven bij ‘Vergoedingen’